E-MAIL: MEGRENDELES@LAMELLO.hU TEL: + 36 20 264 6028

TEANO

bútorcsalád

A TEANO kollekció a fehér és natúr színű olajjal kezelt tölgyfa mellett a sötétebb árnyalatú feketedióval is rendelhető.
A bútorcsaládot letisztult éles vonalak jellemzik, melyet az extravagáns edzett szürke üveg még tovább erősít.
A frontokra és hátfalakra kérhető kerámia és kőfurnér lapok igazán különleges élménnyé teszik az egyes darabok érintését!
A különleges belső világításnak köszönhetően a figyelem középpontjába helyezheti porcelánjait vagy akár emléktárgyait.

Teano - Tv szekrények

Teano - Komódok

Teano - Fali szekrények

Teano - Vitrinek

Teano - Dohányzó asztalok

Teano - Szekrények

Teano - étkező asztalok

Egy darab természet az otthonában

Különleges anyag a tömör fa, tele van karizmával és csodálatos tulajdonságokkal. Minden egyes bútordarab, mely ebből az anyagból készül teljesen egyedi a maga nemében. Az eltérő szín és struktúra, a különféle göcsök és egyenetlenségek magával ragadóan karakteressé teszik a bútorokat.

Ezek azok a tulajdonságok, melyek a faanyagnak és ezáltal a bútoroknak is megadják a szépségüket, és megismételhetetlenségüket. Mindezek mellet a tömör fa megköti a szagokat és a port, antisztatikusnak hat és antibakteriális. Mivel a bútor csupán egy természetes olajjal felületkezelt, környezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

A bútorainkba kizárólag magas minőségű vasalatokat alkalmazunk, teljes kihúzású fiókgörgőket csillapított záródással, továbbá csillapítós ajtópántokat a halk záródásért. A bútorokban felhasznált üvegek biztonsági üvegek. A beépített világítástechnika német beszállítótól érkezik.

Close Menu
×

Cart