Selected:

Teano tömörfa faliszekrény - 155130

270 600 Ft

Teano tömörfa faliszekrény - 155130

A galériában található képek illusztrációk. Az egyes termékcsaládokról esetlegesen megjelenő fényképek arra szolgálnak, hogy átfogó képet nyújtsanak egy-egy termékcsaládról, így nem garantált, hogy a vonatkozó bútordarab megtalálható rajtuk.  Amennyiben kérdése merül fel, vásárlás előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tömörfa faliszekrény, egy lenyíló üvegajtóval és két mély fiókkal. Az egyik fiókelő anyaga (kő, kerámia) és a világítás opcióként választható.

Méret: 2276 (szé) x 348(ma) x 420 (mé) mm

270 600 Ft

 • Alapanyag
  • 86000 Ft
  • Ft
  • Ft
  Kiegészítő front borítás
  • 27000 Ft
  • 13000 Ft
  • 28000 Ft

Leírás

Tömörfa faliszekrény, egy lenyíló üvegajtóval és két mély fiókkal. Az egyik fiókelő anyaga (kő, kerámia) és a világítás opcióként választható.

Méret: 2276 (szé) x 348(ma) x 420 (mé) mm

 

 

 

 

További információk

Méretek2276 × 348 × 420 mm
Szín

Dió, Fehér tölgy, Natúr tölgy

Kiegészítő front borítás

KERF- kerámia Iron Grey, SF-kőfurnér, Kiegészítő borítás nélkül

Hátfal borítás

KERR-kerámia Iron Grey hátfal, SR-kőfurnér, Sima fa borítás

Beépített világítás

Beépített világítással, Világítás nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Teano tömörfa faliszekrény – 155130” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy darab természet az otthonában

Különleges anyag a tömör fa, tele van karizmával és csodálatos tulajdonságokkal. Minden egyes bútordarab, mely ebből az anyagból készül teljesen egyedi a maga nemében. Az eltérő szín és struktúra, a különféle göcsök és egyenetlenségek magával ragadóan karakteressé teszik a bútorokat.

Ezek azok a tulajdonságok, melyek a faanyagnak és ezáltal a bútoroknak is megadják a szépségüket, és megismételhetetlenségüket. Mindezek mellet a tömör fa megköti a szagokat és a port, antisztatikusnak hat és antibakteriális. Mivel a bútor csupán egy természetes olajjal felületkezelt, környezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

A bútorainkba kizárólag magas minőségű vasalatokat alkalmazunk, teljes kihúzású fiókgörgőket csillapított záródással, továbbá csillapítós ajtópántokat a halk záródásért. A bútorokban felhasznált üvegek biztonsági üvegek. A beépített világítástechnika német beszállítótól érkezik.

Bútorok színválasztéka

RUSZTIKUS TÖLGY

A natúr olaj egy barnás árnyalatot ad a kezelt felületnek, a fa színét és struktúráját élénkíti.

FEHÉR TÖLGY

Az olaj fehér pigmenteket tartalmaz, a kezelt felület a tölgyfa nyers színéhez hasonlítható.

DIÓFA

A diófa természetes színéből és a gőzölési eljárás eredményeként egy sötétbarnás árnyalatot érünk el, amit natúr olajjal kezelünk.  

Szekrényvilágítások

Szekrényvilágításainkat három féle szerelési módozattal készítjük, a kábelek elvezetése minden esetben a bútorok hátfala mögött történik. Főszabályként egy világított bútordarabhoz egy, konnektorhoz csatlakoztatható trafót és egy beépített érintőkapcsolót mellékelünk, bizonyos esetekben azonban egy trafó több szekrény világítását is biztosítani tudja. 

ÜVEGPOLC VILÁGÍTÁS

Üveges bútordarabjaink polcaira LED paneleket erősítünk, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek bármilyen lakótérnek. A kábelek elvezetése a hátfalon kívül történik.

SPOT VILÁGÍTÁS

Üvegbúrával ellátott, polcnélküli rekeszek világítására szolgáló pontszerű LED fényforrás, amely iránya egyedileg állítható. A kábelek elvezetése a hátfalon kívül történik.

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

Abban az esetben, amikor egy bútordarab világított rekeszét három oldalról is üvegbúra fedi, különálló, mini “villanyoszlop” szerű fényforrásokat alkalmazunk.

Kiegészítő front és hátfal borítások
a TEANO bútorcsaládhoz

INDUSTRIAL KŐFURNÉR

ELIT KERÁMIA

hungaryCreated with Sketch.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Magyar webáruház vagyunk. Idehaza gyárjuk termékeinket, melyekre teljeskörű garanciát vállalunk. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG​

A bútorjainkat hazai erdőkből származó faanyagból készítjük. Nem használunk az egészségre ártalmas ragasztót, lakkot, a felületeket természetes olajokkal kezeljük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Fontos tudnivalók a szállításról

Mielőtt megrendelését véglegesítené kérjük gondolja át, hogy a megvásárolni kívánt bútorok súlya és méretei lehetővé teszik-e az Ön számára az elemek kívánt helyre történő bepakolását.

Bútorainkat – az ágyak és asztalok kivételével – összeszerelt állapotban szállítjuk, így kérjük a vásárlás előtt vegye számba az esetleges lépcsőház méretét, a lépcsőfordulók, ajtók, kapubejárók dimenzióit.

Fontos tudnia, hogy az ALAP SZÁLLÍTÁSI szolgáltatásunk keretén belül nem áll módunkban a bútordarabokat rakodni vagy pakolni, a szolgáltatás kizárólag a megrendelet elemek, kijelölt címre történő szállítását foglalja magában, így érdemes legalább két fő pakolásra alkalmas személyt segítségül hívni. Amennyiben az EXTRA SZÁLLÍTÁST választja, a bútorok pakolása a mi gondunk. A szolgáltatás keretein belül a kívánt darabokat az Ön otthonába pakoljuk, beállítjuk, felszereljük a csomagolóanyagokat pedig elszállítjuk. 

Ha a helyszínen kollégáink úgy állapítják meg, hogy egyes bútordarabok bepakolása helyhiányból vagy más okból nem lehetséges, úgy a LAMELLO nem vállal felelősséget a termékek épségért, így szükség esetén azokat az Ön költségén vissza is szállíthatja és a megrendeléstől elállhat.

Ezeket a bútorokat vásárolták mások a fenti termékhez:

Gyakran ismételt kérdések

A webáruházunkban minőségi képeket biztosítunk bútorainkról. Ha élőben szeretné megnézni, kipróbálni őket, akkor erre Kaposváron, Dombovári út 1. szám alatti bemutatótermünkben van lehetőség. Ezen kívül egy virtuális bemutató teremben is megtekintheti kiállított darabjainkat. A lenti képre kattintva virtuális bemutatótermünkbe kerül. 

Cégünk egyedi bútorokat készít. A képen látható termékek kerülnek legyártásra, a kért specifikációk és méretek alapján. Nagy előny, hogy az Ön igényei alapján gyárjuk le a termékeket, manufaktúra rendszerben. Az átlagos elkészültségi idő 4-6 hét között mozog. Ezek után kerül szállításra a termék, vagy termékek. 

Az alap szállítási szolgáltatás 750.000.- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, ez alatt 25.000.- Ft szállítási díjat számolunk fel!

A bútorokat az – ágyak kivételével – összeszerelt állapotban szállítjuk.

Alap szállítás:

– a szállító egyedül érkezik

– a vásárlónak biztosítani kell a segítséget (minimum egy rakodásra alkalmas személy)

A vásárló az alap szállításon felül kérhet extra szállítási szolgáltatást:

Extra szállítás:

– 39.000.- forintért vehető igénybe

– a szállító rakodó személyzettel érkezik,

– a rakodást kollégáink végzik

– bútoelemeket beszereljük 

– a helyükön beállítjük

– a csomagolóanyagot elszállítjuk

Személyes átvétel

Előzetes egyeztetés alapján az alábbi pontokon van lehetőség személyes átvételre.

7400 Kaposvár Dombóvári út 1.

Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Ilyen esetben a szállítási díj 0 Ft.

Az alap kiszállítás utcacímre való eljuttatást jelent, nem tartalmazza a bútornak a Vevő lakásába való bevitelét. A szállító egyedül megy, kérjük, gondoskodjon segítségről! Természetesen felár ellenében tudunk biztosítani plusz rakodó személyzetet is. Emeletre való szállítás esetén felárat kell fizetni a szállítónak, “Extra” szállítási csomag esetén is!

 1. A megrendelés beérkezése után válasz e-mail-ben küldünk egy visszaigazolást a várható szállítási határidővel, és a fizetési kondíciókkal.
 2. A gyártás megkezdéséhez 50% előleget kérünk, amihez a szükséges adatokat (cégnév, bankszámlaszám) az összesítőben küldünk. Az átutalt összegről az utalás beérkezésének napján ÁFÁ-s számlát küldünk.
 3. A fennmaradó összeget csak a szállítás napján kell fizetni a sofőrnek.
 4. Az elkészült termék szállítása előtt telefonon értesítjük a szállítás napjáról.

Ismerjen meg minket!

A Lamelló Bútor a legjobb alapanyagok alkalmazását és a mérnöki tervezést, valamint a tervek alapján a szakértő bútorkészítést jelenti. A bútorkészítés során a praktikum, a célszerűség, a pontosság, a felhasznált alapanyag megfelelő kezelése, a tökéletes illeszkedés és a harmonikus, egységes megjelenés alapvető dolog, minden más ezután következik. A jó bútor a lakásban, irodában, vagy középületben, ahova kerül, tökéletes harmóniát segít elő, amit a berendezés többi elemével teljessé tehetünk. A Lamelló Bútor harmonikus egységet alkotó bútorcsaládjai igazodnak az Ön életteréhez, igényeihez, bármilyen elrendezésben egységes, stílusos alapot adnak. A bútorkészítés nálunk a minőségi alapanyag beszerzésnél kezdődik, s a gondos tervezés a legmagasabb minőségű bútort eredményezi.

Videó lejátszása
Close Menu
×

Cart