minőségi fabútor, Főoldal

TEANO BÚTORCSALÁD

Praktikus minimál, akár diófából.

A Teano a legmagasabb minőség és az időtálló, minimalista design szinonimája. A bútorcsalád elemei számtalan izgalmas kombinációt tesznek lehetővé, amelyeknek köszönhetően bárki egyedivé varázsolhatja otthonát.

ALEA BÚTORCSALÁD

Modern megoldások. Klasszikus design.

Egy ALEA bútor bármilyen környezetben tökéletesen mutat. Konzervatív vonalaival, a legmagasabb minőségű alapanyagaival és okos megoldásaival minden otthon méltó és praktikus dísze.

minőségi fabútor, Főoldal
minőségi fabútor, Főoldal

X-LINE ASZTALOK

Harminc év tradíció, merész formatervbe öntve.

Az X-LINE bútorcsalád a 100%-ban magyar tulajdonban lévő, kaposvári székhelyű LAMELLO bútorgyár sajátgyártású kollekciója. A tömör fából készült darabokban egyszerre elevenedik fel vállalkozásunk több évtizedes tapasztalata és a merész vonalvezetésű, modern design.  

ELO BÚTORCSALÁD

Ideje eggyé válnod a természettel!

ELO bútoraink a skandináv design-iskola legszigorúbb szabályainak figyelembevételével készülnek. A bútorcsalád elemeit a csúcsminőségű faanyagok kölcsönözte rusztikus, természetközeli élmény és a letisztult egyszerűség jellemzi.

minőségi fabútor, Főoldal

Ezért LAMELLO:

hungaryCreated with Sketch.

Magyar termék

Bútorainkat magyar fából, Magyarországon, magyar emberek készítik.

treesCreated with Sketch.

100% fÁból

Termékeinket a legnemesebb alapanyagokból, tömör fából állítjuk elő.

Egyedülálló formatervvel

Bútoraink nem csak egyszerűen szépek, hanem praktikusak is, így bármilyen közegben, időtálló módon állják meg a helyüket.

Örök életre tervezve

A kiemelkedő minőségű alapanyagoknak és modern gyártási megoldásainknak köszönhetően bútoraink évtizedeken átívelő minőséget nyújtanak.

Kizárólag Önnek gyártva

Minden megrendelést az Ön igényeinek maximális figyelembevételével, egyedileg teljesítünk, így ha szükséges, bútorainkat akár egyedi méretben is elkészítjük.

Környezetbarát megoldásokkal

A LAMELLO bútorok helyi erdőgazdaságokból származó fából, környezetbarát gyártási technológiával, vegyszerek és műanyag felhasználása nélkül készülnek.

Klaus Brettner

tervei alapján

Bútoraink formatervezésében a német precizitás jelenti számunkra a szakmai minimumot. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink tervezése során Klaus Brettner, Red Dot Design Award díjas tervező volt a segítségünkre, kinek nevéhez számos olyan munka fűződik amely áttörőnek számít a Nyugat – európai designbútor piacon. Küldetésünk, hogy a csúcsminőségű, tömörfa alapanyagokból megformált korszerű formaterveű bútorokat a hazai lakberendezés alapdarabjaivá tegyük.

minőségi fabútor, Főoldal
minőségi fabútor, Főoldal
minőségi fabútor, Főoldal

Ismerjen meg minket!

A Lamelló Bútor a legjobb alapanyagok alkalmazását és a mérnöki tervezést, valamint a tervek alapján a szakértő bútorkészítést jelenti.  A bútorkészítés során a praktikum, a célszerűség, a pontosság, a felhasznált alapanyag megfelelő kezelése, a tökéletes illeszkedés és a harmonikus, egységes megjelenés alapvető dolog, minden más ezután következik. A jó bútor a lakásban, irodában, vagy középületben, ahova kerül, tökéletes harmóniát segít elő, amit a berendezés többi elemével teljessé tehetünk. A Lamelló Bútor harmonikus egységet alkotó bútorcsaládjai igazodnak az Ön életteréhez, igényeihez, bármilyen elrendezésben egységes, stílusos alapot adnak. A bútorkészítés nálunk a minőségi alapanyag beszerzésnél kezdődik, s a gondos tervezés a legmagasabb minőségű bútort eredményezi.

Szeretne többet tudni a Lamello bútorokról?

Kuponakciók, egyedi ajánlatok, szállítási kedvezmények

Close Menu
×

Cart