X-LINE ASZTALOK

Harminc év tradíció, modern designba öntve.

Az X-LINE bútorcsalád a 100%-ban magyar tulajdonban lévő, kaposvári székhelyű LAMELLO bútorgyár sajátgyártású kollekciója. A tömör fából készült darabokban egyszerre elevenedik fel vállalkozásunk több évtizedes tapasztalata és a merész vonalvezetésű modern design.  Az újjító szellemiségben megálmodott asztalinkat olyan kifinomult ízlésű, bátor lakberendezőknek ajánljuk, akik nyitottak a bútoripar újsonságaira és a minőség terén sem ismernek kompromisszumot.

, X-LINE tömörfa asztalok

ERŐS LÁBAKON ÁLL

Az X-LINE asztalok egyedi és utánozhatatlan ismertetőjele a tömör fából készült design láb, ami a legfejletebb bútorüzemi technológiáknak és egyedi mérnöki tervezésnek köszönhető páratlan szépséget biztosít a bútorcsalád minden egyes darabjának.

A asztallábak minden esetben tömör fából, hosszas megmunkálással készülnek, így gyönyörűek, tehetbírásuk és tartósságuk pedig páratlan.

Egy X-LINE asztalt mindenki megcsodál, így vendégeinek garantáltan leesik majd az álla! 

100% FA

Egy LAMELLO bútor esetében kizárólag a legmagasabb minőségű keményfa alapanyogok jöhetnek szóba. 

Nincs ez másképp az X-LINE széria elemeinél sem, hiszen a bútorcsalád minden egyes darabját kiváló minőségű, magyar tölgyfából készítjük el, így minden asztal egyedi és megismételhetetlen mintázattal és textúrával rendelkezik.

A tömörfa alapanyagoknak köszönhetően a bútordarab strapabíró, időtálló, örökös alkotás, így egy egész életen át szolgálja majd Önt.

, X-LINE tömörfa asztalok
, X-LINE tömörfa asztalok
, X-LINE tömörfa asztalok
, X-LINE tömörfa asztalok

TÖKÉLETES RÉSZLETEK

Hisszük, hogy az ördög a részletekben bújik meg, így az X-LINE széria tevezésénél nem csak az összképre, hanem az apróságokra is odafigyeltünk.

Az miliméterről miliméterre megmunkált tömörfa elemek mellett, csúcsminőségű biztonsági üveg és szálcsiszolt fém elemek kápráztatnak el újra és újra mindenkit, aki egy X-LINE asztalhoz ül.

, X-LINE tömörfa asztalok

KAPOSVÁRON KÉSZÜL

Magyar gyártás, magyar kollégák, magyar ügyfélszolgálat!

Bútorainkat Magyarországon, magyar szakemberek, magyar alapanyagokból készítik, így a vásárlás során nem kell azon aggódnia, hogy nem éri el vállalkozásunkat, hiszen akár személyesen is ellátogathat hozzánk, vagy bámikor felhívhat minket. 

Sőt, a vásárlást követően is állunk rendelkezésére bármilyen, a termékek kapcsán felmerülő kérdésben!

, X-LINE tömörfa asztalok
, X-LINE tömörfa asztalok

OTTHON IS JAVÍTHATÓ

A fa asztallappal rendelt termékekhez javítókészletet mellékelünk, amelynek segítségével könnyedén és gyorsan, sajátkezűleg is orvosolhatja a tömörfa felület sérüléseit.

A kiváló minőségű ápolókészletnek köszönhetően az Ön asztala sosem veszít majd a szépségéből!

Az ápolási javaslatunkat IDE kattintva találja!

, X-LINE tömörfa asztalok

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS ESETÉN DIÓFÁBÓL IS RENDELHETŐ

A diófa a bútorgyártás egyik legritkább, így legegyedibb alapanyaga. Páratlan és utánozhatatlan küllemét a megmunkálást követő többnapos gőzőléssel érjük el. Ha egy igazán egyedi és exkluzív bútordarabra vágyik kérje ajánlatunkat diófából készült asztalokra. 

, X-LINE tömörfa asztalok

ÚGY ÉRZI MEGTALÁLTA A TÖKÉLETÉS ASZTALT? MEGÉRTJÜK.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy válogasson webáruházunkban.
Bárhogy is dönt, várjuk szíves megkeresését!

Telefonszámunk a +36 20 264 6028 ami hétfőtől péntekig munkaidőben hívható, e-mail címünk pedig a megrendeles@lamello.hu.

Close Menu
×

Cart