ELO

bútorcsalád

ELO bútoraink a skandináv design-iskola legszigorúbb szabályainak figyelembevételével készülnek. A bútorcsalád elemeit a csúcsminőségű faanyagok kölcsönözte rusztikus, természetközeli élmény és a letisztult egyszerűség jellemzi.

ELO, ELO

Itt az ideje, hogy otthonod eggyé váljon a természettel

Az ELO bútorcsalád lényege a természetességben rejlik. Az óriási natúr fafelületek és a káprázatos textúrák adta természetes élmény új dimenziókat hoz az otthonába. A tervezés és gyártás során minden szempontot alaposan figyelembe vettünk annak érdekében, hogy már első látásra érvényesüljön az ELO család küldetése: CSAK FA ÉS MÁS SEMMI!

Az ELO bútorcsalád a gondosan kialakított, mart fogantyúknak és precízen kidolgozott oldalkialakításnak köszönhetően egyedi, modern de még is mértéktartó választást jelent a lakberendezésben. Egy ELO bútordarab modern, trendi és korszerű de soha sem fog kimenni a divatból!    

100% FA

Az ELO bútorcsalád minden eleme kizárólag tömör tölgyfából készül. A csúcsminőségű keményfa alapanyag garancia az évtizedeken át tartó minőségre. Egy fából készült bútor semmivel sem összehasonlítható élményt jelent a tulajdonosának, hiszen minden darab egyedi és megismételhetetlen. 

ELO, ELO
ELO, ELO

Egyedülálló összkép, tökéletes részletek

ELO, ELO

Oldalkiképzés

Az ELO bútorokat mérnöki precizitással megtervezett, egyedi oldalkiképzésük teszik bárhol, bármikor felismerhetővé. Valódi remekmű!

Fogantyúk

Annak érdekében, hogy a natúr fa felületek a lehető legjobban érvényesüljenek a bútordarabok fogantyúit az ajtókba marjuk, így a tökéletes energonómia mellett remek látványt nyújtanak!

ELO, ELO
ELO, ELO
ELO, ELO

Szekrényvilágítás

A szekrényvilágítás mára már közhellyé vált a bútorgyártás során, azonban közel sem mindegy milyen megoldásokat választunk otthonunkba.

Az ELO üveges bútorokban a legmagasabb minőségű LED modulokkal szereljük, így a bútordarabok páratlan hangulat biztosítanak majd Önnek!

Tv-szekrény kábelelvezetés

A kábelelvezetés a tökéletes nappali bútorok egyik legnagyobb kihívása. Annak érdekében, hogy az összkép tökéletes legyen.

ELO, ELO
ELO, ELO

NATÚR TÖLGYFA

Az időtlen klasszikus, amely évszázatok óta nem megy ki a divatból. 

ELO, ELO

FEHÉR TÖLGYFA

A fehér fafelületeket bianco pigmenttel ellátott natúr olajjal alkotjuk meg az Ön számára.

ELO, ELO
ELO, ELO

OTTHON IS JAVÍTHATÓ

Az asztalokhoz javítókészletet mellékelünk, amelynek segítségével könnyedén és gyorsan, sajátkezűleg is orvosolhatja a tömörfa felület sérüléseit.

A kiváló minőségű ápolókészletnek köszönhetően az Ön asztala sosem veszít majd a szépségéből!

Az ápolási javaslatunkat IDE kattintva találja!

ELO, ELO

KAPOSVÁRON KÉSZÜL

Magyar gyártás, magyar kollégák, magyar ügyfélszolgálat!

Bútorainkat Magyarországon, magyar szakemberek, magyar alapanyagokból készítik, így a vásárlás során nem kell azon aggódnia, hogy nem éri el vállalkozásunkat, hiszen akár személyesen is ellátogathat hozzánk, vagy bámikor felhívhat minket. 

Sőt, a vásárlást követően is állunk rendelkezésére bármilyen, a termékek kapcsán felmerülő kérdésben!

ÚGY ÉRZI AZ ELO LESZ A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS? MEGÉRTJÜK.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy válogasson webáruházunkban.
Bárhogy is dönt, várjuk szíves megkeresését!

Telefonszámunk a +36 20 264 6028 ami hétfőtől péntekig munkaidőben hívható, e-mail címünk pedig a megrendeles@lamello.hu.

ELO - Tv szekrények

ELO - Komódok

ELO - Fali szekrények

ELO - Vitrinek

ELO - Dohányzó asztalok

ELO - Szekrények

ELO - étkező asztalok és szék

Close Menu
×

Cart