E-MAIL: MEGRENDELES@LAMELLO.hU TEL: + 36 20 264 6028

ELO

bútorcsalád

ELO bútoraink a skandináv design-iskola legszigorúbb szabályainak figyelembevételével készülnek. A bútorcsalád elemeit a csúcsminőségű faanyagok kölcsönözte rusztikus, természetközeli élmény és a letisztult egyszerűség jellemzi.

ELO - Tv szekrények

ELO - Komódok

ELO - Fali szekrények

ELO - Vitrinek

ELO - Dohányzó asztalok

ELO - Szekrények

ELO - étkező asztalok

Egy darab természet az otthonában

Különleges anyag a tömör fa, tele van karizmával és csodálatos tulajdonságokkal. Minden egyes bútordarab, mely ebből az anyagból készül teljesen egyedi a maga nemében. Az eltérő szín és struktúra, a különféle göcsök és egyenetlenségek magával ragadóan karakteressé teszik a bútorokat.

Ezek azok a tulajdonságok, melyek a faanyagnak és ezáltal a bútoroknak is megadják a szépségüket, és megismételhetetlenségüket. Mindezek mellet a tömör fa megköti a szagokat és a port, antisztatikusnak hat és antibakteriális. Mivel a bútor csupán egy természetes olajjal felületkezelt, környezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

Az ELO bútorcsalád meleg fafelületei otthonosságot kölcsönöznek az Ön étkezőjének és nappalijának. Kellemes és hívogatónak hatnak a tömör tölgyfa különböző árnyalatai. A letisztult design és a praktikus részletek az Ön otthonába is megtalálják a helyüket. Az ELO bútorcsalád minden egyes elem tökéletes illeszkedi egymáshoz, így az étkező és nappali rész harmonikusan egységet képeznek. A világos meleg árnyalatú felületek barátságos légkört teremtenek, ahova jó hazaérkezni.

A bútorainkba kizárólag magas minőségű vasalatokat alkalmazunk, teljes kihúzású fiókgörgőket csillapított záródással, továbbá csillapítós ajtópántokat a halk záródásért. A bútorokban felhasznált üvegek biztonsági üvegek. A beépített világítástechnika német beszállítótól érkezik.

Close Menu
×

Cart