EGY CSODÁS NYARALÓ BERENDEZÉSE LAMELLO BÚTOROKKAL

Az alábbi áttekintésünkben az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb projektjét mutatjuk be, amelynek keretein belül egy varázslatos, vidám nyaralót rendeztünk be tömörfa bútorainkkal.

A nyaraló stílusát az igazi vidám, gondtalan megoldások jellemzik. Jellegzetessége a szobánként változó, egyedi tapétaburkolat, amely külön-külön is önálló atmoszférát teremt minden szobában. Ehhez a harsány, jó hangulatot árasztó megoldáshoz a letisztult vonalú, természetes fa textúrákkal bíró egyszerű formatervvel rendelkező darabok jelentik a tökéletes megoldást.

A pakolókomódok, fali elemek és egyedileg az ingatlanba tervezett szekrénymegoldások garanciát jelentenek arra, hogy a házban mindig rend lesz, hiszen mindennek megvan a maga helye.

A közösségi teret igazán izgalmassá teszi, hogy az étkezőszékek ülőlapjának kárpitázása azonos szövetanyaggal készült mint a kanapéké, így biztosítva tökéletes harmóniát.

Bár a házban található EASTWILL bútorcsalád webáruházunkban egyelőre nem vásárolható meg, bemutatótermünkben megtekinthető és meg is rendelhető, így biztosan megér egy kaposvári utazást.

Ha az étkezőszékbe szeretett bele, jó hírünk van, szomszédos linkre kattintva már meg is rendelheti!

, Egy csodás nyaraló LAMELLO bútorokkal
, Egy csodás nyaraló LAMELLO bútorokkal
Close Menu
×

Cart